Hva brukes dekktape til?

Dekktape, en type dekkprodukt, brukes hovedsakelig til å dekke maling, dekke maling og interiørdekorasjoner ved maling av biler, skip, tog, førerhus, møbler osv. I henhold til produktfremstillingsprosessen er malingens temperaturmiljø etter sprøyting. er annerledes. Effektivt forbedre effektiviteten av produksjonen, spare arbeidskraft og forbedre fenomenet malingslekkasje før du bruker avfallsaviser.

Produktbruk

Spraymaling som dekker

Det er hovedsakelig for å forhindre lekkasje av maling under spraymaling av biler, personbiler, ingeniørkjøretøyer, skip, tog, containere, fly, maskiner og møbler, og fullstendig forbedre den tradisjonelle dekkmetoden for aviser og teksturert papir. Uansett om avisen er ny eller gammel, vil det oppstå papirrester, støv og malingssiv forårsaket av siver av maling, som etterlater malingspartikler klissete og må etterbearbeides. Dessuten tar det mye tid å feste dekkbåndet på avisen. I tillegg må bredden og lengden på avisen fortsatt følges til grensesnittet, så lønnskostnaden pluss kostnaden for tapen er ikke lavere enn kostnaden for den nye dekktapen. Tvert imot er dekktapen ren, ugjennomtrengelig maling, vanntett, liten i størrelse og veldig praktisk å bruke. Arbeidsmengden som vanligvis krever 2-3 personer for å holde avisen kan nå gjennomføres med høy kvalitet av kun én person på kort tid, noe som i stor grad forbedrer effektiviteten i arbeidet, sparer tid og arbeid og sparer kostnader for bedriften. Det foretrukne dekkematerialet for sprøyting med store arealer i ulike bransjer.

Bil dekorasjon

Under konstruksjonen av slimhinnen i bilen renner ofte en stor mengde vann til dashbordet, døren og interiøret i bilen, noe som fører til mye arbeid og tid til å rydde opp etter at filmen er limt. Imidlertid brukes dekktapen til å feste delen under glasset, den har en vanntettingseffekt, holder innsiden av bilen ren og trenger ikke å bruke manuell rengjøring.

Bygningsdekorasjon

Kravene til innenlandsk interiørdekorasjon er relativt langt bak kravene til vestlige utviklede land. For eksempel, etter dekorasjonen av nye hus i Kina, er det et stort antall spor av maling eller maling igjen på døren, gulvet og vinduene, noe som i stor grad påvirker husets skjønnhet, mens det i utviklede land i renovering av nye hus og oppussing av gamle hus, tildekking Tape og dekkpapir skal limes for å beskytte dører og vinduer, gulv, møbler og lamper etc. Forhindre at maling og maling pensles på ovennevnte gjenstander under byggingen, og gjøre det også mulig for anleggspersonellet å mal veggen dristig og raskt, uten å bekymre deg for at malingen flyter ut på gulvet og forårsaker mye manuell rengjøring. Derfor forbedrer det konstruksjonseffektiviteten direkte, sparer oljerensearbeidet etter konstruksjon, sparer arbeidskraft og forbedrer kvaliteten på dekorasjonen. Derfor er dette produktet også det mest perfekte dekkmaterialet for bygningsdekorasjon.

Støvtette møbler

Med tidenes fremgang og forbedringen av levestandarden forlater folk i dag ofte hjemmet i lang tid for å jobbe eller reise, men etter en lang reise hjem er møblene og enkelte møbler i huset allerede dekket av støv. Så jeg måtte gjøre en stor rengjøring, og jeg var så trøtt og sår, som var irriterende. Men etter å ha brukt dekktapen til å dekke alle tingene i huset før du går ut, kan det effektivt forhindre at støvet og støvet forurenser møblene. Etter hjemkomst fra turen trenger du bare å fjerne dekktapen på møblene og bruke den på vanlig måte, slik at du kan reise lange avstander. Du kan ha en god hvile etter å ha jobbet hardt! Derfor er dekktapen også et meget egnet produkt i familielivet.


Innleggstid: 14. september 2022