Fem faktorer som påvirker beleggkvaliteten til akryltape

Under beleggingsprosessen av akryltape, hva er faktorene som påvirker belegningskvaliteten til akryltape? Det er mange faktorer som påvirker beleggkvaliteten til akryltape, men det er bare fem avgjørende faktorer.Fujian YOUYI limvil forklare deg løsningene på de fem negative faktorene i belegningsprosessen.

Fem faktorer:

Formel med fem tegn: mann, maskin, materiale, metode, ring
1.Man refererer til operatøren av beleggeren. Han skal ikke bare ha rik erfaring med prosessoppslemming, egenskaper og beleggoperasjon, men også være i stand til å finne beleggavvik i tide under belegningsprosessen, redusere tap av materialer og redusere uønskede fenomener. Ved abnormiteter kan han foreta betimelige og effektive vurderinger, og foreta effektiv behandling for å redusere de opplevde defektene.

2.Beleggeren refererer til selve beleggeren. Selve beleggeren involverer beleggnøyaktigheten, temperaturkontroll, konstant spenning, arkkorreksjonsnøyaktighet og viklingsuniformiteten til akryltapen i belegningsprosessen.

3. Materiale refererer til grunnmaterialet og slurryen. Når det gjelder basismaterialet, bør materialet og tykkelsen på basismaterialet være jevn, og det skal ikke være noen rynker under kjøringen. På den annen side refererer det til at viskositeten og faststoffinnholdet i slurryen din ikke endres, og det skal ikke være noen nedbør under belegningsprosessen, slik at den kan ha god flyt.

4. Metode refererer til fôringsmetoden med streng og standardisert operasjonsprosess og system

5. Ring refererer til miljøet i produksjonsverkstedet. Fuktigheten og temperaturen i produksjonsverkstedet skal være konstant, og rensligheten skal oppfylle standarden.

De ovennevnte fem punktene er de konstituerende faktorene i helhetenakryltape belegningsprosess. Hvis de kan implementeres strengt, vil kvaliteten på produksjonen av akryltapbelegg ikke være noe problem. Jeg håper det vil være nyttig for deg.


Innleggstid: Jul-11-2022